HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
VOORBEELDVERHALEN TUINVERLICHTING

Zodat ook de tuin sfeer krijgt

Petra en Robert zijn een half jaar geleden van hartje Apeldoorn naar het platteland verhuisd. In plaats van de lichtjes van omringende gebouwen hebben ze nu vrij uitzicht op de eindeloze sterrenhemel. En het kleine balkon van hun appartement heeft plaatsgemaakt voor een weelderige tuin.

Ook nachtbrakers zitten niet graag in het donker

Om tot in de kleine uurtjes buiten te kunnen zitten, hebben Petra en Robert ook voor de buitenverlichting hun oog laten vallen op het KNX-huisautomatiseringssysteem van Hager. Zo dragen in de tuin niet alleen glimwormen en sterren bij aan een romantisch decor, maar zijn er enkele doordachte lichtbronnen die zorgen voor de juiste sfeer. In de kleine vijver geven speciale lampen onder water bijvoorbeeld een toverachtig effect. In de tuin zorgen een aantal vrijstaande lichtzuilen temidden van gras en keien voor sfeervolle verlichting. Zelfs in de sierbestrating zijn spotjes aangebracht, waarmee de gezellige tuin compleet is.

Om niet in het donker te hoeven zoeken

Dankzij het huisautomatiseringssysteem is ook in het donker de weg naar huis moeiteloos te lopen. Het tuinpad wordt verlicht zodra iemand in de buurt komt, of bij het vallen van de avond, zodra het begint te schemeren. Dat is niet alleen veilig, maar ziet er ook prachtig uit.
  Woordenlijst  
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy