HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WIE ZIJN WIJ? KWALITEITSLEVERANCIER

Leverancier van kwaliteit, veiligheid en comfort

Hager levert als fabrikant elektrotechnische installaties voor ruim 30% van alle woningen en gebouwen in Europa. Hager is opgericht in 1955 en is uitgegroeid tot een wereldleider op het vlak van elektrisch installatiemateriaal met producten voor de woningbouw en de utiliteit.
Op het gebied van huisautomatisering produceert Hager diverse toepassingen voor veiligheid en woongenot van deze tijd. De Hager Group is een onafhankelijk familiebedrijf dat wereldwijd actief is.

Wij zien het als onze schone taak om uw huis veilig en zo voordelig mogelijk te voorzien van stroom en huisautomatisering.

Maak het uzelf aangenaam

Hager levert energieverdelers en inbouwproducten als aardlekschakelaars en installatieautomaten, en staat daarmee voor veiligheid, schakelen en aansturen. Met onze innovatieve kabelkanalen bieden we bovendien nieuwe mogelijkheden voor de flexibele geleiding van kabels en draden. Ons uitgebreide assortiment wordt gecompleteerd met het intelligente KNX huisautomatiseringssysteem. Daarmee kunt het leven wat gemakkelijker en veiliger maken, maar ook een woning die levensloopbestendig is en zich dus aanpast aan uw veranderende levens- en woonbehoeften.
Schakel een vakbekwame installateur in en bespreek uw wensen en woonbehoeften.
  Woordenlijst  
Elektro-installateur zoeken? www.mijninstallateur.comZOEKT U EEN INSTALLATEUR?
Gekwalificeerde installateurs in uw omgeving vindt u op de site:
www.mijninstallateur.com
HAGER WOORDENLIJST
In onze woordenlijst kunt u de details van producten van Hager nalezen. Als u op de site klikt op een woord met stippellijn, krijgt u direct de uitleg over dat product.
Woordenlijst A-Z
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy