HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WIE ZIJN WIJ? DISTRIBUTIE

Een kleine omweg voor kwaliteit

Onze producten vindt u niet in de bouw- en doe-het-zelfmarkt. Als consument bent u namelijk geen directe klant van Hager. Dat komt omdat wij alleen leveren aan de elektrotechnische groothandel en aan officiŽle installateurs. Dat heeft een goede reden.

Professionaliteit en kwaliteit gewaarborgd

Hager is van mening, dat het aanbrengen ťn aanpassen van alle elektrotechnische voorzieningen in een woning moet gebeuren door een erkend installateur. Uw veiligheid, woongenot en welzijn staan namelijk voorop. Wij adviseren u om hierin geen onnodige risico’s te nemen door zelf elektrotechnische voorzieningen aan te brengen.

Installateur nodig? Zo gevonden!

Om ervoor te zorgen dat onze producten daadwerkelijk doen wat ze kunnen en wat we beloven, dienen deze te worden geÔnstalleerd door gekwalificeerde installateurs. Die kunt u tegenwoordig vinden met een simpele muisklik. Via www.mijninstallateur.com vindt u een installateur bij u in de buurt.
Opmerking: bent u installateur of adviseur en mist u meer gedetailleerde informatie over onze producten? Dit kunt u vinden op onze zakelijke website www.hager.nl of in onze e-catalogus www.hager.nl/e-catalogus.
  Woordenlijst  
Elektro-installateur zoeken? www.mijninstallateur.comZOEKT U EEN INSTALLATEUR?
Gekwalificeerde installateurs in uw omgeving vindt u op de site:
www.mijninstallateur.com
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy