HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? WOONKAMER VERLICHTING

Licht voor uw woon- en eetkamer

Gezellige verlichting betekent ontspanning. Alleen zult u niet tot rust komen wanneer u ‘s avond moet puzzelen met afzonderlijke lampen en schakelaars om de juiste verlichtingssfeer te creëren. Wellicht wist u nog niet dat dat eigenlijk helemaal niet nodig is.
sfeer met gedimd licht

Hager dimmer: veelzijdig in licht

Gedimd licht staat voor gezelligheid, knusheid, romantiek. De woonkamer is bij uitstek een ruimte in huis om gezellig sfeerlicht te creëren. Met een Hager afstandsdimmer kunt u meerdere lampen in één keer dimmen. Met één druk op de knop van de schakelaar of afstandsbediening stelt u de verlichting precies op het gewenste dimniveau in. Om ervoor te zorgen dat u ongestoord televisie kunt kijken, is de dimmer geruisloos. Dus geen hinderlijk gezoem! Bovendien wordt de dimmer in de meterkast ingebouwd en kan op afstand al uw lampen aansturen, dus u heeft er geen omkijken naar!

verlichting precies naar wens met lichtscenario's

Slimme lichtscenario's: nieuw licht op de woonkamer

Een woonkamer moet zich lenen voor uiteenlopende doeleinden. De ene keer is het een heuse thuisbioscoop, terwijl u er net zo gemakkelijk een pizza eet met het hele gezin, of een gezellige avond doorbrengt met vrienden. Voor dit soort bezigheden wilt u natuurlijk wel de juiste verlichting hebben. Met de lichtbesturing van het Hager KNX huisautomatiseringssysteem is dat bijzonder eenvoudig: u roept simpelweg het door u gewenste lichtscenario op met één druk op de knop. Of het nu gaat om fel licht voor de schoonmaak (alle lampen aan) of een sfeerlampje voor een romantische avondje op de bank. Met die ene knop op de afstandsbediening kunnen meerdere lampen tegelijk worden bediend. Hager staat voor gemak.

Ook energiebesparend!
Het schakelbare stopcontact kunt u ook voor apparaten gebruiken. Opgenomen in een centrale schakeling weet u zeker dat 'sluipverbruikers' automatisch worden uitgeschakeld en niet onnodig energie verbruiken. Denk aan de standby-stand van de tv of dvd-speler.
schakelbaar stopcontact - schemerlamp op afstand bedienen

Schakelbaar stopcontact: gemak dient de mens

Misschien heeft u net die prachtige staande designlamp gekocht, maar wordt de vreugde overschaduwd door de halsbrekende toeren die u moet uithalen om deze aan en uit te doen. Het schakelbare stopcontact van Hager zorgt ervoor dat uw blijdschap niet omslaat in ergernis. U kunt de stroomvoorziening van zo’n stopcontact namelijk aansturen met een afstandsbediening of schakelaar, zodat u zonder enig probleem die staande lamp bedient. En u schakelt ‘m ook weer op afstand uit. Of centraal bij de deur met alle verlichting in één keer! (zie Centrale huisschakeling)

Tip!
Voor elk wat wils. Als u geen permanente oplossing zoekt, maar liever een verplaatsbare, dan is een alternatief: een schakelbaar insteekstopcontact. Dit steekt u in een standaard stopcontact en steekt daar de lamp van uw keuze weer in.
dimbaar stopcontact - met gemak meer sfeer

Dimbaar stopcontact: creëer met groot gemak een romantische sfeer

Lekker op de bank, klaar voor de romantische film. Met een glas wijn in de ene hand en de afstandsbediening in de andere. Met een druk op de knop is de schemerlamp in uw woonkamer gedimd. Dit wordt mogelijk gemaakt door een dimbaar stopcontact.

Tip!
Ook het dimbare stopcontact is er in handige insteekvorm: het dimbare insteekstopcontact. Zo kunt u ongeacht welke lamp op afstand dimmen.
  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT
VERLICHTING
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy