HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? WOONKAMER BASISVOORZIENINGEN

Neem het heft in handen

Het liefst zou u helemaal zelf uw inrichting bepalen, maar er zijn altijd zoveel dingen om rekening mee te houden. Iemand anders heeft meestal al voor u bepaald op welke plaats de schakelaars, de stopcontacten en de tv-aansluiting komen te zitten. Raar eigenlijk… Nou, dat kan anders!
SL-plintsysteem met flexibele aansluitingen

SL-plintsysteem: de basis voor flexibiliteit en vrijheid

Een vaste plek van stopcontacten en andere aansluitingen heeft grote gevolgen voor u. Een bank, wandmeubel en televisie kunt u dan niet zomaar overal neerzetten. De kast pal voor het stopcontact is immers erg onhandig. En wat te denken van meters verlengsnoer over de vloer omdat de radio-/tv-aansluiting op de verkeerde plek zit? Met het flexibele plintsysteem kunnen stopcontacten en andere aansluitingen snel en eenvoudig bijgeplaatst worden. Zonder hak- breekwerk. Zo bepaalt u zlf uw inrichting!

stopcontacten

Extra stopcontacten: omdat u er nooit genoeg van heeft

Hoe vaak komt het niet voor dat we met allerlei stekkerdozen en verlengsnoeren in de weer moeten? Uiterst onhandig en nog ontsierend voor een mooie woonkamer ook. Met het SL-plintsysteem als basis kunnen stopcontacten altijd eenvoudig bijgeplaatst of verplaatst worden.
Wilt u toch gewoon 'traditionele' vaste stopcontacten, dan kan dat natuurlijk ook.

Tip
Onze radio-/tv-, data- en telefoonaansluitingen zijn alle tevens beschikbaar als combinatie-aansluitingen met een ingebouwd stopcontact. Twee-in-n dus, wel zo handig!
aansluiting voor data

Aansluitingen voor data, radio/tv, telefoon en fax

In de woonkamer wilt u van alle gemakken voorzien zijn.
>> data
Misschien wilt u niet alleen in de werkkamer internetten, maar ook lekker in de woonkamer? Geen probleem. De flexibele SL-aansluitingen kunnen op elke gewenste plek nu of later worden gerealiseerd.
Wilt u toch gewoon 'traditionele' vaste aansluitingen, dan kan dat natuurlijk ook.

aansluiting voor tv>> radio en tv
Een aansluiting voor de radio en tv, maar dan precies op de plek waar de radio en televisie staan. Zo hoeft er geen verlengsnoer over de vloer te liggen. Dat kan met SL-cai-aansluitingen. Wilt u toch liever 'traditionele' vaste aansluitingen, dan kan dat ook.
aansluiting voor telefoon>> telefoon
Als u zich nog niet helemaal heeft overgegeven aan het mobiele tijdperk, dan is de woonkamer bij uitstek de plaats waar u wilt beschikken over een telefoonaansluiting. Een flexibele of vaste aansluiting.
Tip!
De draadloze schakelaar is ook de ideale oplossing bij renovatie, aangezien er geen hak- en breekwerk en boren nodig is.
draadloze schakelaar

In alle vrijheid schakelaars plakken waar u wilt

Nooit meer een kast in de weg. Alle schakelaars precies daar waar u ze zelf wilt hebben. Dat klinkt heel logisch, maar in de praktijk zitten die dingen vaak muurvast op een plek die u misschien niet zo uitkomt. Niet onze schakelaars! Deze zijn namelijk draadloos. Dit betekent dat u ze kunt bevestigen waar u maar wilt. Met de zelfklevende tape kunt u ze op muren, deuren, kastwanden en zelfs op glas plakken. Dus ook op een hoogte die u uitkomt.

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT
VERLICHTING
DESIGN
VEILIGHEID
HAGER WOORDENLIJST
In onze woordenlijst kunt u de details van producten van Hager nalezen. Als u op de site klikt op een woord met stippellijn, krijgt u direct de uitleg over dat product.
Woordenlijst A-Z
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy