HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? WERKKAMER DESIGN

Alleen in een prettige omgeving kan er goed gewerkt worden

Stelt u zich eens voor dat u bij binnenkomst in uw werkkamer geen wirwar van draden aantreft. Dat kan echt!
Desk Terminal - stopcontacten en data-aansluitingen op het bureau

Desk Terminal: korte metten met de dradenchaos

Op het gemiddelde bureau staan nogal wat elektrische apparaten, van een laptop of pc tot een printer en scanner. Om ervoor te zorgen dat u niet verstrikt raakt in een onoverzichtelijke wirwar van draden, hoeft u geen compromis te sluiten. U kunt simpelweg kiezen voor onze Desk Terminal, compleet met geïntegreerde overspanningsbeveiliging. De kant-en-klare module schroeft u eenvoudig op of onder uw bureau, waarna u aansluitingen voor energie en data binnen handbereik heeft. Deze module is niet alleen fraai, maar ook bijzonder veilig. Veiliger dan een standaard stekkerdoos.

Floor Channel - niet meer struikelen over kabels

Floor Channel: zodat u niet over uw bedrading struikelt

Bij het inrichten van uw werkkamer wilt u eigenlijk geen rekening hoeven houden met uw aansluitingen. Als uw bureau middenin de kamer staat, is er niet eenvoudig een stopcontact in de buurt. Dan rijst de vraag hoe u kunt voorkomen dat u struikelt over een wirwar aan draden. Het antwoord: een Floor Channel van Hager. Dit platte, fraai gestileerde geleidingskanaal van aluminium biedt plaats aan alle kabels en brengt deze overzichtelijk op de door u gewenste plek. Zodat u veilig en zonder te struikelen over uw kabels kunt lopen.

Tip!
Buigen zonder breken.
Floor Lane - handig flexibel vloerkanaal

Floor Lane: wij lopen graag voorop

Als u uw werkkamer bijvoorbeeld volgens het Feng Shui-principe wilt inrichten, dan kunt u niet uit de voeten met normale aansluitingen. En als er bij uw bureau geen aansluitingen in de buurt zijn, dan is er wel degelijk een elegante manier om de kabels op de juiste plek te krijgen. Met de buigzame en stootvaste Floor Lane van Hager kunt u een dikke draadbundel veilig naar uw bureau geleiden, ook wanneer u het kanaal daarvoor in een bocht moet leggen. Zo zorgt u ervoor dat de databekabeling niet al te sterk gebogen of zelfs geknikt worden. Dit vloerkanaal is gemaakt van halogeenvrij kunststof. U kunt de lengte en toepassingsmogelijkheid naar believen aanpassen.

Pop-Up: stopcontacten een aansluitingen bij de hand

Pop-Up: slim opgeborgen, snel beschikbaar

Verschijnend uit het niets… de Pop-Up. Als u elektrische apparatuur tijdelijk wilt aansluiten, bijvoorbeeld een laptop, heeft u behoefte aan stopcontacten en data-aansluitingen in de buurt, die de rest van de tijd niet in de weg zitten. De Pop-Up biedt hiervoor een ideale oplossing. Gebruikt u hem niet, dan valt hij keurig weg in tafel- of bureaublad. Heeft u een energie- of data-aansluiting nodig, dan haalt u de Pop-Up met één simpele beweging naar boven.
Handig als uw werkkamer voor meerdere doeleinden wordt gebruikt, bijvoorbeeld ook als hobbykamer waarbij u het tafelblad juist vrij wilt hebben.

wandkanaal met aansluitingen

Wandkanaal: robuust kanaal met flexibele aansluitingen

Liever een reeks stopcontacten, data-aansluitingen en schakelaars direct boven uw bureaublad tegen de wand? Dan is het fraaie wandkanaal van Hager een goede oplossing voor uw werkkamer. Op elk moment de juiste aansluitingen bij de hand, netjes weggewerkt tegen de muur aan. En aansluitingen zijn altijd nog bij te plaatsen als u later uitbreiding wenst.

Schakelaars van Berker by Hager: mooi werk

Gewoon mooie schakelaars passen ook thuis in een mooi aangeklede werkkamer, dat spreekt voor zich. De verschillende series van Berker by Hager bieden diverse modellen, kleuren en uitvoeringen.

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT EN VERLICHTING
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy