HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? WERKKAMER BASISVOORZIENINGEN

De werkkamer: hier mag het echt niet aan voorzieningen ontbreken

Telefoon, fax, internet, printer, computernetwerk, noem het maar op; in de werkkamer is het aanwezig. Alle voorzieningen hiervoor dienen dus aanwezig te zijn.
SL-plintsysteem: aansluitingen op de gewenste plek

SL-plintsysteem: de basis die u precies nodig heeft in de werkkamer

Met het flexibele SL-plintsysteem krijgt u alle aansluitingen precies op de plek waar u ze nodig heeft. Stopcontacten en aansluitingen voor telefoon, data en televisie zijn eenvoudig te realiseren met deze basis. En richt u de werkkamer opnieuw in of krijgt deze kamer later een andere bestemming, ook dan zijn aansluitingen eenvoudig verplaatst of bijgeplaatst.

stopcontacten

Stopcontacten voor al uw werkapparatuur en lampen

Als er één plek in huis is waar u nooit teveel stopcontacten heeft, dan is het de werkkamer wel. Kent u die kluwe kabels en stekkerdozen achter het bureau? Dat kan overzichtelijker met voldoende stopcontacten. Vaste stopcontacten of flexibel via SL. Tip: kijk ook even bij Design naar onze andere mooie oplossingen.

Tip!
Onze radio-/tv-, data- en telefoonaansluitingen zijn alle tevens beschikbaar als combinatie-aansluitingen met een ingebouwd stopcontact. Twee-in-één dus, wel zo handig!
data-aansluiting in de werkkamer

Aansluitingen voor data, radio/tv en telefoon op elke gewenste plek

>> data
In uw werkkamer is internet natuurlijk onontbeerlijk. Daarom dient u tijdig na te denken over de hiervoor benodigde aansluitingen. Met het Hager plintsysteem realiseert u eenvoudig aansluitingen data. En als u in uw werkkamer een tweede computer nodig heeft, kan zonder problemen een extra aansluiting worden geplaatst. Flexibeler kan niet. Toch liever 'traditionele' vaste aansluitingen? Dat kan ook.
tv-aansluiting in de werkkamer
>> tv
Mocht u in de werkkamer een televisie voorhanden willen hebben, om bijvoorbeeld het zakelijke nieuws te bekijken of even een moment van ontspanning in te lassen, dan is een tv-aansluiting ook zo geregeld. Een vaste aansluiting kan echter ook.
telefoonaansluiting in de werkkamer
>> telefoon en fax
Voor telefoon en fax zijn aansluitingen, zeker met het SL-plintsysteem als basis, zo geplaatst, precies op de plek waar u dat wilt. Desgewenst kan een vaste aansluiting ook.
Tip!
Iindeling van deze kamer een keer op z'n kop? U plakt de draadloze schakelaar eenvoudig ergens anders.
draadloze schakelaar

Draadloze schakelaar: altijd licht in de buurt

Soms kan men zo in gedachten aan het werk zijn, dat het donker is voordat we er erg in hebben. Onze draadloze schakelaars kunnen overal geplakt worden, dus zelfs tegen de onderkant van uw bureau. Zo hoeft u niet op te staan en kunt u gewoon vanaf uw werkplek de verlichting bedienen.

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT EN VERLICHTING
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy