HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? SLAAPKAMER BASISVOORZIENINGEN

Omdat er meer gebeurt in de slaapkamer dan alleen slapen

Of u nu ’s avonds laat in bed met de laptop op schoot nog de laatste hand wilt leggen aan uw werk, of het heerlijk vindt om uw favoriete tv-serie te bekijken, terwijl u al lekker onder de dekens kruipt, wij denken met mee.
SL-plintsysteem voor al uw aansluitingen

SL-plintsysteem: hét flexibele systeem voor voldoende aansluitingen in de slaapkamer

Welke voorzieningen u ook nodig heeft in de slaapkamer, Hager heeft voor uiteenlopende toepassingen de juiste aansluiting, van telefoon tot computer en televisie. Met het flexibele plintsysteem krijgt u alle aansluitingen precies op de plek waar u ze nodig heeft. En richt u de slaapkamer opnieuw in, dan zijn de aansluitingen eenvoudig verplaatst of bijgeplaatst.

stopcontacten

Stopcontacten voor de wekker, bedlampjes en tv

Ook in de slaapkamer heeft u behoefte aan voldoende stopcontacten. Met het SL-plintsysteem als basis kunt u gemakkelijk beschikken over zoveel stopcontacten als u wilt. En later altijd nog bij te plaatsen.
Wilt u toch gewoon 'traditionele' vaste stopcontacten, dan kan dat natuurlijk ook.

Tip!
Onze radio-/tv-, data- en telefoonaansluitingen zijn alle tevens beschikbaar als combinatie-aansluitingen met een ingebouwd stopcontact. Twee-in-één dus, wel zo handig!
data-aansluiting op elke gewenste plek

Aansluitingen voor data, radio/tv en telefoon op elke gewenste plek

Ook in de slaapkamer wilt u van alle gemakken voorzien zijn.
>> data
De laatste e-mails van de dag nog even versturen? Of kunt u de slaap niet vatten en wilt u lekker nog even surfen vanuit bed? Welke reden dan ook, een data-aansluiting op de slaapkamer kan een uitkomst zijn. Een flexibele SL-aansluiting op de plint of een vaste aansluiting.
tv-aansluiting op elke gewenste plek>> tv
Uw lievelingsserie ’s avonds laat, een leuke film, of misschien het journaal ’s ochtends nog even kijken voor het opstaan. Een televisie in de slaapkamer kan een uitkomst zijn. Wij leveren het benodigde tv-aansluitpunt, flexibel op de plint of vast.
telefoonaansluiting op elke gewenste plek>> telefoon
Een extra telefoon in de slaapkamer is handig en wellicht ook een veilig idee, om ook ’s nachts bij de hand te hebben. De telefoonaansluiting is zo geregeld.
Tip!
De draadloze schakelaar is ook de ideale oplossing bij renovatie, aangezien er geen hak- en breekwerk en boren nodig is.
draadloze schakelaar waar u maar wilt

Draadloze schakelaar: nooit meer tasten in het duister

Geen zin om weer uit bed te klimmen, om het licht nog uit te doen? De draadloze schakelaar van Hager kunt u zonder enige moeite boven uw bed of zelfs tegen uw bed of nachtkastje aan bevestigen. De schakelaar laat zich namelijk overal plakken, dus precies waar u wilt, op elke gewenste hoogte.
Een prettig idee om als het nodig is ’s nachts de duisternis direct te kunnen verjagen. Overigens kan de schakelaar geprogrammeerd worden voor meer functies dan alleen de verlichting. Ook gordijnen en rolluiken kunnen bijvoorbeeld bestuurd worden met een druk op de knop.

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT EN VERLICHTING
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy