HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? KINDERKAMER VERLICHTING EN VEILIG GEVOEL

Wij wekken met stroom een veilig gevoel op

De meeste ouders zien in stopcontacten en elektrische apparaten de grootste potentiŽle bedreiging voor hun kroost. Kinderen zelf hebben zo hun eigen problemen: bijvoorbeeld hun donkere kamer als ze ‘s avonds in bed liggen.
draadloze schakelaar voor een veilig gevoel

Draadloze schakelaar: verjaagt elke nachtmerrie

Voor een kind is het bijzonder akelig om wakker te schrikken uit een nachtmerrie en vervolgens in het donker op zoek te moeten naar het lichtknopje. De draadloze schakelaar van Hager brengt direct licht in de duisternis. Onzekere zoektochten in het donker behoren voortaan tot het verleden. De draadloze schakelaar kunt u plakken waar u maar wilt. Bijvoorbeeld direct naast de hoogslaper, vlak boven het bed, of naast de kast. Zo kan uw kind er meteen bij als het nodig is.

schakelbaar stopcontact: elke lamp dichtbij bereikbaar

Schakelbaar stopcontact: elke lamp dichtbij bereikbaar

De plafondlamp is meestal niet de enige lamp in de kinderkamer. En ’s nachts deze aandoen is misschien wat te fel? Met een schakelbaar stopcontact is ook het kleine schemerlampje in de hoek van de kamer direct bereikbaar voor uw kind. Dit kan dan namelijk met een schakelaar of afstandsbediening worden bediend. Dit is ook nog eens een veilige oplossing. Geen gehannes met stekkers of lastig bereikbare lampen meer; de stekker blijft gewoon in het stopcontact en de bediening gaat op afstand.

Langzaam dimmende verlichting voor uw kinderen

Langzaam dimmende verlichting: het alternatieve slaapmutsje

Zelfs de meest onverschrokken cowboy gaat niet graag in het donker slapen. Daarvoor biedt het innovatieve dimmersysteem van Hager met afstanddimmers een handige oplossing. Het systeem kan bijvoorbeeld zo worden ingesteld dat het licht stapsgewijs wordt uitgeschakeld. En met een andere instelling zorgt u ervoor dat de verlichting ‘s ochtends langzaam weer wordt ingeschakeld, zodat de kleine langzaam en vredig wordt gewekt.

routeverlichting: veilig door het 'donker'

Routeverlichting: wijs ze maar goed de weg

Als uw kinderen ’s nachts uit bed stappen en gaan dwalen over de gang, bijvoorbeeld omdat ze naar het toilet moeten, vindt u het misschien een veilig idee als ze niet helemaal in het donker hoeven te lopen. De routeverlichting op de plint springt automatisch aan op het moment dat het kind uit bed stapt. Een paar lampjes verlichten de slaapkamer voldoende om de weg naar de deur te kunnen vinden. De routeverlichting kan voortgezet worden op de gang. Nadat het kind het eigen bed veilig heeft teruggevonden, gaan de lampjes vanzelf weer uit.
(Routeverlichting werkt in combinatie met het SL-plintsysteem)

nachtverlichting - mooi en functioneel

Nachtverlichting: verjaagt elk monster onder het bed

Als uw kind liever de hele nacht door een beetje verlichting in de kamer heeft, is onze nachtverlichting op de plint een uitkomst. Uiteraard willen we kinderen die niet bang zijn in het donker niet uitsluiten. Dit is namelijk ook een hele mooie, stoere aanwinst voor hun kamer (zie categorie Design).

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN EN MEEGROEIENDE INRICHTING
VERLICHTING EN VEILIG GEVOEL
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy