HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? KINDERKAMER VEILIGHEID

Bescherming voor nieuwsgierige Aagjes

Stopcontacten hebben vaak een bijna magische aantrekkingskracht op nieuwsgierige peuters. Sommigen zijn ervan overtuigd dat een stopcontact in werkelijkheid een varkensneus is, andere kinderen willen simpelweg weten wat zich achter die twee geheimzinnige gaatjes afspeelt. Wij zorgen ervoor dat die kinderlijke nieuwsgierigheid niet gevaarlijk wordt.
Veiligheid boven alles!

Stopcontacten met kinderbeveiliging: goed voor indianenpraktijken

Een kinderkamer maakt in de loop der jaren enorme veranderingen door. Wie kinderen heeft, weet dat ze net als indianen hun tent nog wel eens willen verplaatsen. Voor het plintsysteem van Hager is dat allemaal geen probleem: alle draden zijn veilig weggewerkt. Daarnaast zijn de stopcontacten die in het plintkanaal worden ge´ntegreerd absoluut kindveilig. De verschillende aansluitingen kunnen bovendien op elk moment verplaatst of bijgeplaatst worden. Op die manier is uw kleine indiaan altijd verzekerd van een veilige stroomvoorziening.

De aardlekschakelaar redt levens

Hager aardlekschakelaar: optimale beveiliging tegen stroom

Dankzij de aardlekschakelaars van Hager kunnen nieuwsgierige peuters zonder gevaar de boel gaan verkennen. Komt uw kind onverhoopt in aanraking met een stopcontact of een beschadigd elektrisch apparaat, dan schakelt de aardlekschakelaar razendsnel de stroomtoevoer uit. Op die manier wordt het gevaar op tijd bezworen!

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN EN MEEGROEIENDE INRICHTING
VERLICHTING EN VEILIG GEVOEL
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy