HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? KINDERKAMER DESIGN

My room, my castle

Weet u het nog? Je eigen kamer… als kind is dat je eigen paradijsje, je eigen plek om je terug te trekken, waar je met je eigen spulletjes kunt spelen, misschien wat later wel je eigen computer krijgt, en waar je lekker naar je eigen muziek luistert. Zo ervaren uw kinderen dat ook.
Uiteraard gaat het er dan om dat het kind zich prettig voelt in die eigen ruimte.

Kijk mam, mijn kamer is een ruimteschip!

Kinderen fantaseren er altijd heerlijk op los. Nou, dat kan met onze plintverlichting. Heel spannend, als het grote licht in de slaapkamer uitgaat en alle kleine ledlampjes die in de plint verwerkt zitten lichten op! Gecombineerd met bijvoorbeeld een aluminiumkleur plint krijgt deze plintverlichting wel een hele stoere uitstraling.
En mocht uw kind niet zo stoer zijn... de plintverlichting is ook heel handig voor kinderen die ’s nachts wat bang zijn in het donker. De verlichting kan de hele nacht branden en door het gebruik van ledlampjes is het energieverbruik minimaal/zeer laag.

Schakelaar van Berker by Hager: ook kinderen weten wat mooi is

Ook voor de kinderkamer is er in het assortiment van Berker by Hager schakelaars een passende, mooie schakelaar te vinden. In verschillende kleuren en stijlen.

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN EN MEEGROEIENDE INRICHTING
VERLICHTING EN VEILIG GEVOEL
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy