HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? KEUKEN COMFORT

Graag serveren wij wat extra comfort

Wie zichzelf graag verwent met een culinair hoogstandje, dient ervoor te zorgen dat ook de voorbereiding goed verloopt.

Roomcontroller: vanuit de keuken alles onder controle

Stelt u zich voor dat u net het eten heeft opgediend en de rest van uw gezin aan tafel heeft geroepen – en er komt niemand. Zou het niet mooi zijn dat u dan met een druk op de knop de televisie in de kinderkamer uit kunt zetten?
Dat kan met de Roomcontroller, het centrale bedieningspaneel met display, waarmee u verschillende zaken in uw woning kunt bedienen. Bijvoorbeeld ook vanuit de keuken de verlichting elders in huis uitdoen of de rolluiken laten zakken. Zonder dat er iets overkookt, want u hoeft de keuken niet te verlaten.

Schakelbare stopcontacten: de verlichting onder uw keukenkastje goed bereikbaar

Het is uitermate praktisch om onder de hangkastjes in de keuken verlichting aan te brengen. Alleen de bediening is niet altijd even praktisch. Vaak zit de schakelaar op een onhandige plek, en vette of natte handen laten altijd vervelende sporen na. Daarom zou het veel eenvoudiger zijn wanneer u bij binnenkomst in de keuken met een lichtschakelaar de plafondverlichting inschakelt en daarmee direct (of met een tweede schakelaar ernaast) ook de verlichting onder de keukenkastjes aan kunt zetten. Dit kan met een schakelbaar stopcontact. De kastverlichting zit daarop aangesloten en kan zo bediend worden met een draadloze schakelaar. En die is precies te plakken waar u maar wilt, dus op een voor u goed bereikbare plek.

Storingsmelding bij stroomuitval

Wat denkt u ervan om een melding per sms op uw mobieltje te krijgen op het moment dat de stroom in huis is uitgevallen? Op die manier kunt u wellicht nog op tijd naar huis om uw vriezerinhoud tijdelijk elders onder te brengen en zo te sparen. Of de buren bellen, mocht u op vakantie zijn. Handig toch? Deze functie is mogelijk als onderdeel van onze telefonische huisbesturing.

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy