HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? KEUKEN BASISVOORZIENINGEN

Wij voeden uw apparatuur, u voedt uw gezin

Er staan een heleboel apparaten in de keuken, maar voor een heerlijke thuismaaltijd zult u zelf nog even de handjes uit de mouwen moeten steken.
Wel kunnen wij ervoor zorgen dat uw keukenapparaten de juiste voeding krijgen.
stopcontacten in de keuken

Stopcontacten: u heeft er nooit genoeg van

De magnetron, de blender, het espressoapparaat, de waterkoker, noem het maar op en het staat wel in de keuken. Met al deze apparatuur wilt u natuurlijk voldoende stopcontacten in de buurt hebben. Niets is immers zo vervelend als steeds een apparaat uit het stopcontact te moeten halen om een ander erin te kunnen doen. Zorg dus voor voldoende stopcontacten in de keuken.

Tip!
Als u later nog stopcontacten tekort komt, kijk dan ook eens bij onze leuke oplossingen in de categorie Design.
tv- en data-aansluiting in de keuken

Tv- en data-aansluiting in de keuken: wat moet ik ermee?

Ergens zijn technici op dit moment bezig een antwoord daarop te ontwikkelen: de volgende generatie van keukenapparatuur. Het is nog niet zo lang geleden dat er in de keuken niets exclusievers was dan een magnetron; tegenwoordig is hij net zo gewoon als een broodrooster. Wat gisteren de magnetron was, is morgen misschien wel de koelkast met toegang tot internet en tv. Opdat u dan geen kabel vanuit de woonkamer naar de keuken hoeft te trekken, kunt u misschien vandaag alvast aan morgen denken… Of gewoon alvast genieten van uw favoriete serie of een kookrecept opzoeken.

Tv-aansluiting

Data-aansluiting
draadloze schakelaar zelfs op glas

Draadloze schakelaar: kan zelfs op een glaswand

Misschien heeft u een mooie glaswand die uw keuken van de woonkamer scheidt. Leuk, maar vaak kan daar geen schakelaar komen, omdat de bedrading natuurlijk niet in het glas kan. Onze draadloze schakelaar kunt u wel bevestigen op de glaswand! Geen probleem. Liever een schakelaar onder de keukenkastjes? Aan de zijkant van de koelkast of boven de afzuigkap? U bepaalt waar hij moet komen.

Tip!
De draadloze schakelaar is ook de ideale oplossing bij renovatie, aangezien er geen hak- en breekwerk en boren nodig is.
  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy