HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? ENTREE EN HAL VERLICHTING

Wij wijzen u de weg

Bij de voordeur, in de hal en op de gang boven: om ervoor te zorgen dat u overal de weg weet te vinden, scheppen wij op het juiste moment licht in het duister.

Hager KNX lichtbesturing: zo eenvoudig bespaart u energie

Berekent u eens hoeveel energie er in een jaar verloren gaat als u vergeet het licht uit te doen, en u schrikt. Met lichtbesturing via huisautomatiseringssysteem Hager KNX kunt u met behulp van een afstandsbediening of ้้n enkele schakelaar een groot aantal lichtpunten bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld de verlichting in het trappenhuis, de entree en de hal gelijktijdig in- en uitschakelen, zelfs met een tijdsvertraging. Kunt u een eenvoudiger manier verzinnen om stroom te besparen?

Bewegingsmelder: zodat u ’s nachts niet in het donker loopt

Sommige mensen moeten ’s nachts nog wel eens naar het toilet, anderen krijgen trek, en wie voor het slapengaan nog aan zijn werk denkt, zit soms voor dag en dauw al in zijn werkkamer. Vooral wanneer men nog enigszins slaperig bent, is het soms lastig zich te ori๋nteren in een nog donker huis. Dan is het fijn als uw huis met u meedenkt. De Hager bewegingsmelder zorgt ervoor dat u wordt bijgelicht. Zodra u de gang oploopt, wordt u door de sensor opgemerkt, waarna vanzelf de verlichting in werking treedt. Hoe lang het licht vervolgens blijft branden, kan naar wens worden ingesteld.

Routeverlichting: voor wie de gewone verlichting wat fel vindt

Vindt u de 'gewone' lamp op de gang wat fel? Dan is onze routeverlichting op de plint perfect voor u. Ook deze schakelt automatisch in als u de gang betreedt, maar dan in de vorm van zacht schijnsel op de plint. Precies genoeg om uw weg te vinden, maar niet zo fel dat uw ogen moeite hebben om te wennen aan het licht. De routeverlichting kan overigens al in de slaapkamer beginnen, zodat u tijdens de hele wandeling vanaf uw bed wordt bijgelicht. Of u op weg bent naar het toilet of naar de keuken voor een nachtelijk bezoekje aan de koelkast…
(Routeverlichting werkt in combinatie met het SL-plintsysteem)

Gedimde nachtverlichting: uw huis als gastheer

Om ervoor te zorgen dat gasten zich bij u thuis voelen, dient u hen het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door uw gasten niet in het donker naar het toilet te laten zoeken. Met de afstandsdimmer van Hager kunnen maximaal drie lichtgroepen worden aangestuurd. Zo kunt u met gedimd licht in de hal en de gang zorgen voor een energiezuinige en toch veilige basisverlichting.

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT
VERLICHTING
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy