HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? ENTREE EN HAL VEILIGHEID

Vroeger was er buurtbewaking, nu is er Hager

Uw huis wilt u natuurlijk zo goed mogelijk beveiligen. Niet alleen tegen inbrekers, maar ook tegen andere gevaren ťn uw eigen vergeetachtigheid…

Hager Roomcontroller: liever zeker weten

Staat het strijkijzer nog aan? Heb ik het licht boven uit gedaan? Zijn de ramen wel dicht? Met de Roomcontroller is een simpele blik op het display voldoende. En blijkt dat u toch iets bent vergeten, geen probleem. Met ťťn druk op de knop schakelt u het betreffende apparaat of licht alsnog uit. U kunt eventueel nog de afwezigheidsstand inschakelen met een centrale schakeling (zie onder). Zo kunt u met een gerust hart uw huis verlaten.

Centrale schakeling: uw huis in de afwezigheidsstand

Als u bij het verlaten van uw woning geen enkel risico wenst te nemen, kunt u d.m.v. centrale schakeling uw huis in de afwezigheidsstand zetten. Met ťťn druk op de knop worden alle ongebruikte stroomgroepen uitgeschakeld, voordat u de deur achter u dicht trekt. Zie Centrale schakeling bij Comfort.

Rookmelder: zodat brand bij u geen kans krijgt

Of het nu een brandende kaars is, die te dicht bij de gordijnen staat, een kapotte draad of een defect elektrisch apparaat, er zijn veel factoren die een woonbrand kunnen veroorzaken. Het is van levensbelang dat brand in het vroegst mogelijke stadium wordt opgemerkt, reeds bij de eerste rookontwikkeling. Een taak voor Hager rookmelders: als er eentje rook bespeurt, geeft hij direct alarm! U kunt rookmelders naar wens met elkaar koppelen.

Rookmelder aan, alle verlichting aan!

Naast de oriŽntatieverlichting op de plint, hierboven beschreven, kunnen ook uw reguliere lampen gekoppeld worden aan de rookmelder(s). Bij afgaan van de melder treedt dan uw verlichting in het hele huis in werking, zodat u in nood veiliger de woning kunt verlaten.

OriŽntatieverlichting bij nood: van levensbelang

Rookmelding bij beginnende brand is de eerste stap in uw veiligheid. Daarnaast is het natuurlijk noodzaak om veilig de weg naar buiten te kunnen vinden. Dat kan bij rookontwikkeling in huis moeilijk zijn. Hager heeft daarom een netjes in de plint weggewerkte oriŽntatieverlichting die gekoppeld kan worden met een of meer rookmelders. Zodra de rookmelder wordt geactiveerd, gaat deze ledverlichting op de route naar buiten toe automatisch branden. Gebleken is dat oriŽntatieverlichting op plintniveau bij rookontwikkeling veiliger is dan de gebruikelijke noodverlichting boven vluchtdeuren. Uw veiligheid gaat toch zeker voorop?
  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT
VERLICHTING
VEILIGHEID
 

Gedetailleerde info over rookmelding

 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy