HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? ENTREE EN HAL BASISVOORZIENINGEN

Maak direct een goede entree

Uw hal is de entree van uw huis. Ook hier kunt u over alle basisvoorzieningen beschikken.

SL-plintsysteem: ook hier flexibel

Niet de eerste plek waar u aan denkt, maar zeker niet onhandig om ook in de hal over aansluitpunten te beschikken. De basis is het SL-plintsysteem, verkrijgbaar in drie standaardkleuren en vijf houtvarianten, dus altijd een mooie match te vinden met uw halvloer.

Overige aansluitingen
Mocht u misschien wat minder voor de hand liggende wensen hebben, bijvoorbeeld een data- of telefoonaansluiting in de hal, dan is dit uiteraard ook geen probleem.

Maak van uw hal een energieke entree

Het meest voor de hand liggende aansluitpunt in de hal is een stopcontact. Vergeet er niet een paar op te nemen, altijd handig. Bijvoorbeeld om de stofzuiger te kunnen gebruiken, de schemerlamp op het haltafeltje van stroom te voorzien of uw mobiele telefoon of TomTom op te laden. Overigens kan met het SL-plintsysteem als basis ook op een later moment eenvoudig nog een stopcontact bijgemaakt worden.

Draadloze schakelaar: comfortabel licht schakelen

Kies de handigste plek voor u in de gang en plak daar eenvoudig de draadloze schakelaar. Op elke gewenste hoogte. Onze schakelaars kunnen geprogrammeerd worden voor bediening van elke lamp, zelfs meerdere. Zo kunt u de schakelaar ook inzetten voor centrale schakeling van alle lampen in huis. Maar ook gewoon een dubbele schakelaar voor het aan- en uitzetten van de plafondlamp in de hal en bijvoorbeeld de buitenlamp kan gerealiseerd worden.

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT
VERLICHTING
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy