HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? TUIN EN RONDOM HUIS VERLICHTING

Licht in de tuin: veiligheid en sfeer

Wie zit er op een zonnige dag niet graag in de tuin? Ook op een warme zomeravond is het buiten goed toeven. Met goede verlichting maakt u het nog gezelliger.

Automatisch verlichte oprit, nuttig en aangenaam

Geen duistere oprit meer, maar een verlichte weg naar de voordeur of garage op het moment dat u het nodig heeft. Dat ziet er fraai uit en het is ook nog eens bijzonder veilig. Dat kan heel eenvoudig met een bewegingsmelder, waarmee de verlichting bij de oprit wordt ingeschakeld, zodra u in de buurt komt. Dit is tevens een effectief middel om inbraak te voorkomen: zodra er iemand in de tuin of dichtbij het huis komt, springt de buitenverlichting aan.

Afstandsbediening: breng licht in een donkere tuin

Stelt u zich eens voor dat u bij het invallen van de avond nog met vrienden buiten op het terras zit. Het wordt donker, maar met een druk op de knop is uw tuin ineens romantisch verlicht. Geen probleem voor het huisautomatiseringssysteem van Hager. Voortaan schakelt u met de afstandsbediening de tuinverlichting in, zonder op te hoeven staan. Overigens ook in te zetten voor bediening van garageverlichting, vijverpomp of sproei-installatie. Bespreek uw wensen met de installateur.

Dimbare tuinverlichting: voor een sprookje van een tuin

‘s Zomers zin in een gezellig feestje met BBQ? In de winter een mooi romantisch uitzicht op de wintertuin? Dimbare tuinverlichting kan dan een belangrijke bijdrage leveren aan de juiste sfeer. Elke zone in de tuin kan een eigen karakter krijgen met helderheid en kleur. Toekomstmuziek? Nee hoor, het is realiteit met Hager huisautomatisering. Naast het sfeerelement levert tuinverlichting uiteraard ook een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van en rondom uw woning.

Tijdschakelklok met verschillende programma’s: licht voor elk seizoen

Met een schakelklok van Hager heeft u heel eenvoudig de beschikking over verschillende schakelprogramma's, waarmee u onder meer de tuinverlichting kunt afstemmen op het seizoen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor kerst- of feestverlichting, terwijl het systeem automatisch overschakelt van zomer- naar wintertijd.

  Woordenlijst  
VERLICHTING
COMFORT BIJ ELK WEERTYPE
INBRAAKBEVEILIGING
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy