HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? BIJKEUKEN VEILIGHEID

Opdat u de veiligheid niet uit het oog verliest

Juist in de bijkeuken dient u op gebied van veiligheid op zeker te spelen. De bijkeuken is niet direct de meest centrale plek in huis, maar juist op deze plek staan zoveel elektrische apparaten bijeen die u niet in het oog heeft. Wij wel.
één van de aardlekschakelaars van Hager

Hager aardlekschakelaar: simpel, snel en veilig

Of het nu gaat om een verkeerd aangesloten wasmachine of een beschadigde elektriciteitsdraad, met de aardlekschakelaar van Hager bent u goed beschermd tegen elektrische schokken die bij defecte apparatuur kunnen optreden en levensgevaarlijk kunnen zijn. In geval van nood zorgt de aardlekschakelaar onmiddellijk voor uitschakeling van de stroomvoorziening.

Hager installatieautomaat: de stroom in juiste banen leiden

Een oververhitte wasdroger kan sneller kortsluiting veroorzaken dan u denkt. Voor dit soort gevallen bieden de installatieautomaten van Hager bescherming. Bij eventuele overbelasting of kortsluiting schakelt de automaat snel en veilig de betreffende stroomgroep uit. Andere groepen, waar bijvoorbeeld de wasmachine of vriezer op aangesloten zijn, blijven gewoon functioneren.

Rookmelder: zodat uw huis niet stiekem rookt!

Of het nu kortsluiting betreft, een kapotte energiekabel of blikseminslag, er zijn veel omstandigheden die een brand kunnen veroorzaken. Opdat u in geval van nood snel kunt reageren, moet het vuur onmiddellijk in het beginstadium worden opgemerkt. Een taak voor de rookmelder van Hager. Overigens zorgt bij stroomuitval de backup-batterij voor een storingsvrije werking.

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy