HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? BADKAMER VENTILATIE

Helder zicht op de zaak

Het is erg belangrijk dat de badkamer goed geventileerd wordt. Niet alleen voor uw gezondheid is dat goed, ook voor uw humeur. Zo hoeft u ’s ochtends niet meteen de weg te vinden in een stoomcabine.
Gezondheid!
In een vochtige ruimte kan zonder ventilatie al snel schimmel op de muren ontstaan. Dit is schadelijk voor de gezondheid. Zorg dus altijd voor een goede ventilatie in de badkamer.
het gemak van automatische ventilatie

Automatische ventilatieregeling: koppeling met verlichting

Vervelend hŤ, als u gedoucht heeft en de spiegel is vervolgens helemaal beslagen. Met de automatische ventilatieregeling is dit voorbij. De ventilatie is namelijk gekoppeld aan de verlichting en wordt, net als de verlichting, automatisch ingeschakeld, zodra u de badkamer binnenloopt. Stoom is nu snel uit de badkamer verdreven en er komt geen vocht meer op de spiegel. Als u de badkamer verlaat, schakelt de ventilatie ook automatisch weer uit. Uiteraard ook toe te passen in de toiletruimte.

Ook in de toiletruimte! Zo laat u altijd een frisse ruimte achter

Uiteraard kunt u deze ventilatieregeling ook laten opnemen in de toiletruimte.
automatische ventilatie bij hoge luchtvochtigheid

Automatische ventilatie: alleen als het vochtig is

Vindt u het zonde als de ventilator vanzelf inschakelt als u de badkamer binnenwandelt, alleen maar om wat make-up op te doen of zich om te kleden? Maar u wilt ook geen handmatige bediening voor de ventilatie?
Hager KNX huisautomatisering zorgt voor automatische ventilatie d.m.v. koppeling met uw hygrostaat (luchtvochtigheidsmeter). Zo schakelt de ventilatie alleen in als de luchtvochtigheid hoger is, door gebruik van de douche of het bad.

Koppeling met spiegelverwarming
Tevens is een koppeling met de spiegelverwarming (ter voorkoming van condens op de spiegel) mogelijk. Meestal wordt deze tegelijk met de spiegelverlichting ingeschakeld. Inschakeling alleen bij luchtvochtigheid is wel zo efficiŽnt en energiebesparend!
  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
VERLICHTING
WELZIJN
VENTILATIE
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy