HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? BADKAMER BASISVOORZIENINGEN

Laten we het onszelf makkelijk maken

De tijd dat we onszelf wasten bij een beekje en dat we het mes aan de wang zetten om ons te scheren, is al lang voorbij. We doen het vandaag de dag wat makkelijker en dichter bij huis.
Veiligheid!
Pas op met het gebruik van elektrische apparaten in de badkamer. Hou ze op voldoende afstand (minimaal 60 cm.) van douche of bad en zorg dat ze niet in aanraking kunnen komen met water. Raak ze niet aan met natte handen.
stopcontacten in de badkamer

Elektriciteit dient de mens – ook in de badkamer

In de badkamer van tegenwoordig huizen diverse elektrische apparaten. We gebruiken elektrische tandenborstels, een scheerapparaat of ladyshave, een haardroger en misschien wel een radiootje om er een gezellig muziekje bij te hebben. Zaak dus om voldoende stopcontacten te hebben in de badkamer. Wij zorgen ervoor. Uiteraard zijn onze stopcontacten goed beveiligd!

draadloze schakelaar op elke gewenste plek

Draadloze schakelaar: precies daar waar u ‘m wilt

U heeft de kaarsjes bij het bad aangestoken, stapt nog even bij het volle licht veilig in bad en wilt vervolgens de badkamerlamp uitdoen om met slechts sfeervol kaarslicht heerlijk te badderen. Dat kan! Onze draadloze schakelaar plakt u waar u wilt, dus als u dat prettig vindt ook bij de badkuip. Wilt u er eentje op een glazen wand of op de spiegel bevestigen? Ook geen probleem.

Tip!
De draadloze schakelaar is ook de ideale oplossing bij renovatie, aangezien er geen hak- en breekwerk en boren nodig is.
draaloze schakelaar op elke gewenste hoogte

Ook in de toiletruimte!

Uiteraard kunt u ook in de toiletruimte een draadloze schakelaar plaatsen. U kunt deze precies op de hoogte plaatsen die u uitkomt en aan de muurkant die u prefereert.

  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
VERLICHTING
WELZIJN
VENTILATIE
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy